Snoeiwerk in de tuin..
De eerste snoeier is al weer gesignaleerd in de tuin. Deze bezoeker is vorig jaar al eerder gespot, maar nu is hij wel erg vroeg. Naast de foto's is er ook een filmpje van zijn kunnen. Het lijkt erop dat het niet echt meer gaat winteren.

Pizza-oven in aanbouw
Op de eerste tuinvergadering is een voorstel gedaan en aangenomen om tussen de ribben een Pizza-oven te bouwen. Hier kun je de fotos bekijken van de bouw. De verwachting is dat we in oktober kunnen gaan beginnen met proefdraaien. Nu eens kijken wie de echte "Mario" in ons midden is...

Etentje 2009 23 januari was dan toch gelukt om een plek te vinden waar wel licht was, en het warm en gezellig gemaakt kon worden. Na een onverwacht warm welkom bij Evelien en Joris (sorry, dames gaan voor..) was het goed eten. Het menu, maar dit keer met alle recepten, is na te lezen. Het smaakte net zo goed als dat het er uit zag. Volgend jaar wel weer in Ons Kindercentrum, maar dan met electriciteit?

Feestje voor de buren..... 8 september was dan eindelijk de dag dat we een feestje voor de buren gaven, en achteraf blijkt wel naar ieders tevredenheid. Met een muzikaal, vurig einde in de late uurtjes. De foto's spreken hier voor zichzelf. Om ze te bekijken kun je hier klikken. Op de fotopagina staan gecomprimeerde afbeeldingen. De originele foto's kun je openen door erop te klikken, deze zijn 600x500 pixels, en ongeveer 200Kb groot. (wie nog heeft, laat het de feestcommissie weten, dan kunnen ze erbij...)

Tuinfeest  2006 23 september hadden wij een feestje voor de bewoners van het Willem Kloospad, "Siebers",  en het Rosalie Lovelingpad. Dit ter ere van het "voltooien" van het (voorlopig) laatste bouwwerk in de tuin. Ook de "bouwers" waren aanwezig.  Het laatste bouwwerk, de zitcirkel, werd  voltooid door Kees Huisman en Anne Uildriks. Zij zetten de laatste paal op, wij legden het vast. Weer eens iets anders dan de eerste paal slaan. Vervolgens kon getoast worden met en op de bewoners, en de woningen. Onder de parachute stonden de verschillende eet- en drinkwaren klaar. Voor de kinderen, jong en oud,  waren er verschillende activiteiten. De foto's spreken hier voor zichzelf. Om ze te bekijken kun je hier klikken